SRBIJA: U jutarnjim satima sveže sa maglom po kotlinama. Tokom dana pretežno sunčano, više oblaka se očekuje u severoistočnim krajevima i u planinskim predelima, gde je moguća slaba kiša, lokalno kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od 8 do 15, najviša dnevna od 20 do 27 stepeni.
CRNA GORA: Jutro sveže, po kotlinama na severu ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano, u planinskim predelima lokalno je moguća pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 9 na severu i oko 15 stepeni na jugu.
BEOGRAD: Preovlađivaće sunčano. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 12, maksimalna dnevna oko 25 stepeni.
NOVI SAD: Pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 12, maksimalna dnevna oko 25 stepeni.
NIŠ: Preovlađivaće sunčano. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 10, maksimalna dnevna oko 23 stepena.