Promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim periodima, sredinom dana i posle podne sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova ponegde praćenih i grmljavinom. Više padavina očekuje se u planinskim predelima na jugozapadu i jugu zemlje. Vetar slab i umeren severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 9, maksimalna od 15 do 20 stepeni.
BEOGRAD – Promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim periodima, sredinom dana i posle podne u pojedinim delovima grada sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova praćenih grmljavinom. Vetar slab i umeren severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 8, maksimalna oko 17 stepeni.
NOVI SAD – Promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim periodima, sredinom dana i posle podne u pojedinim delovima grada moguća je pojava kiše i pljuskova praćenih i grmljavinom. Vetar slab i umeren severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 6, maksimalna oko 17 stepeni.
NIŠ – Promenljivo oblačno, pre podne sa dužim sunčanim periodima, sredinom dana i posle podne sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova praćenih i grmljavinom. Vetar slab i umeren severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 7, maksimalna oko 18 stepeni.