Pre podne u većem delu Srbije suvo i toplo sa dužim sunčanim intervalima. Više oblačnosti biće na severu gde ponegde može biti kratkotrajne kiše. Posle podne u severnim krajevima očekuje se jače naoblačenje sa kišom a mogući su i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, koje će se do kraja dana i tokom noći proširiti na ostale krajeve. U toku noći u višim planinama susnežica i sneg. Najniža temperatura od 2 do 9 na jugu i istoku, ponegde slab mraz oko -1, a najviša temperatura od 13 do 20 stepeni.
BEOGRAD – Pre podne suvo i toplo sa sunčanim intervalima. Posle podne jače naoblačenje sa kišom, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi.Vetar umeren jugozapadni, krajem dana i u toku noći zapadni, severozapadni. Najniža temperatura oko 9, a najviša dnevna oko 18 stepeni.
NOVI SAD – Umereno i potpuno oblačno, pre podne uglavnom suvo. Posle podne sa kišom, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Najniža temperatura oko 8, a najviša dnevna oko 17 stepeni.
NIŠ – Veći deo dana preovlađivaće sunčano i toplo. Krajem dana naoblačenje sa kišom, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Najniža temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 19 stepeni.