Aleksandar Gajović bez granica

Povodom izjava državnog sekretara u Ministarstvu kulture

Ostavite komentar


  1. Kad sve ovo prođe jednog dana ceo Kalemegdan da pretvorimo u izložbu na otvorenom i postavimo uvlakačke izjave raznih likova koji su za malo vlasti spustili se u moralnu septičku jamu…
    Ali nikako kad budu hteli da izađu im ne treba dati ruku kao 6 oktobra. Jasno i glasno lustracija i Specijalno tužilaštvo jednu po jednu vladarsku ludu treba procesuirati da nikada više nikome ne padne na pamet da PROBA da državu i sve građane stave ispred nekog firera ma kako se on zvao…

    1. Politički vrh vladajuće koalicije, kao kreator, i njihovi poltroni, kao izvršioci ideje konstantnog obmanjivanja javnosti kroz svoje medije morali bi biti svesni da će jednog dana svemu tome doći kraj.Dobar deo političara će izbeći bilo kakvu odgovornost, a neposredni izvršioci sasvim sigurno neće imati takvu priliku.Čitava bruka jeftine propagande ostala je zabeležena kroz hiljade naslovnih strana i video zapisa.Sve je već prikupljeno i arhivirano.Bez finansijske pomoći države svi režimski mediji biće ugašeni.Šta ćete onda dragi moji „NOVINARI“, koji ste samo radili svoj posao?

  2. Postovana, Tatjana, u ime mnogih koji ce procitati Vas tekst izrazavam i zahvalnost i divljenje. Zahvalnost, jer ste odvojili i vreme i trud da svo to gadjenje koje normalan covek oseca kad cita ili slusa Gajovica, pretocite u jedan uzviseni ilustrativni tekst. Divljenje, jer ste to uradili na jedan maestralan nacin.
    Svakako da Gajovic i slicni ne zasluzuju ni sekundu Vaseg vremena, ali mora se, oni su zlo koje u ime bolje Srbije treba iskoreniti. Klinci bi rekli: to su ljudi-ljige.

Ostavite komentar


Lični stavovi

Ugovor o doživotnom izdržavanju u pravnom sistemu Srbije: Obaveze imaju i primalac i davalac izdržavanja 8

Ugovor o doživotnom izdržavanju u pravnom sistemu Srbije: Obaveze imaju i primalac i davalac izdržavanja

Pojam "ugovor o doživotnom izdržavanju" određen je odredbom člana 194 stav 1 Zakona o nasleđivanju. Naime, ugovorom o doživotnom izdržavanju obavezuje se primalac izdržavanja da se posle njegove smrti na davaoca izdržavanja prenese svojina tačno određenih stvari ili kakva druga prava, a davalac izdržavanja se obavezuje da ga, kao naknadu za to, izdržava i da se brine o njemu do kraja njegovog života i da ga posle smrti sahrani. Glavna karakteristika koja se uočava kod ove vrste ugovora jeste ta da se svojina na stvarima ili kakvim drugim pravima prenosi na davaoca izdržavanja tek nakon smrti primaoca izdržavanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.