Aleksandar Gajović bez granica

Povodom izjava državnog sekretara u Ministarstvu kulture

Ostavite komentar

  1. Kad sve ovo prođe jednog dana ceo Kalemegdan da pretvorimo u izložbu na otvorenom i postavimo uvlakačke izjave raznih likova koji su za malo vlasti spustili se u moralnu septičku jamu…
    Ali nikako kad budu hteli da izađu im ne treba dati ruku kao 6 oktobra. Jasno i glasno lustracija i Specijalno tužilaštvo jednu po jednu vladarsku ludu treba procesuirati da nikada više nikome ne padne na pamet da PROBA da državu i sve građane stave ispred nekog firera ma kako se on zvao…

    1. Politički vrh vladajuće koalicije, kao kreator, i njihovi poltroni, kao izvršioci ideje konstantnog obmanjivanja javnosti kroz svoje medije morali bi biti svesni da će jednog dana svemu tome doći kraj.Dobar deo političara će izbeći bilo kakvu odgovornost, a neposredni izvršioci sasvim sigurno neće imati takvu priliku.Čitava bruka jeftine propagande ostala je zabeležena kroz hiljade naslovnih strana i video zapisa.Sve je već prikupljeno i arhivirano.Bez finansijske pomoći države svi režimski mediji biće ugašeni.Šta ćete onda dragi moji „NOVINARI“, koji ste samo radili svoj posao?

  2. Postovana, Tatjana, u ime mnogih koji ce procitati Vas tekst izrazavam i zahvalnost i divljenje. Zahvalnost, jer ste odvojili i vreme i trud da svo to gadjenje koje normalan covek oseca kad cita ili slusa Gajovica, pretocite u jedan uzviseni ilustrativni tekst. Divljenje, jer ste to uradili na jedan maestralan nacin.
    Svakako da Gajovic i slicni ne zasluzuju ni sekundu Vaseg vremena, ali mora se, oni su zlo koje u ime bolje Srbije treba iskoreniti. Klinci bi rekli: to su ljudi-ljige.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. maj 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.