Brzina bagera

Pregled dana

Ostavite komentar

  1. dosli smo u situaciju da nemamo vise sta da izgubimo osim golog zivota.. a posto ni bagerista goli zivot ne ceni bas mnogo sto bi demonstranti drugacije razmisljali nego udri pa ko prezivi pricace

  2. Jelena je kao i uvek, britka, oštroumna i pravična. Još kad bi mogla na neku nacionalnu frekvenciju ovima bismo brzo videli ledja. Bravo Jeco.

  3. Mašina koja je bila u Šapcu se zove utovarivač a ne bager.Ne treba mešati te mašine isto kao što ne treba mešati kombije i kamione.

  4. Obućina dajte brojeve tablica škoda o kojima pričate, tj. dajte kompromitujuće fotografije. Ovako ja mogu reći da ste vi bili u kašiki utovarivača ili u srebrnom poršeu. Šabac je oslobođen od straha prošle godine, ako na to mislite. Ovaj tekst je čista budalaština, napisana pod dejstvom opojnih sredstava, kafe, čaja i…

Ostavite komentar

Lični stavovi

Novi izvori energije ili ugalj "obogaćen" zemljom 7

Novi izvori energije ili ugalj „obogaćen“ zemljom

Sunce nam, kažu naučnici, već pet milijardi godina šalje energiju koja je dugo bila dovoljna bićima na zemlji da lagodno žive. Kad se pojavio čovek, par sekundi tog kosmičkog vremena mu je to bilo dovoljno, a onda je počeo da čeprka po zemlji, vodi i vazduhu i da traži preko hleba pogaču - nove izvore energije.

Naslovna strana

14. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.