Daleko su Sejšeli

Sličnosti Er Srbije i slučaja daleke ostrvske zemlje oko vraćanja dugova

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Originalni deo duga je bio 56,7 miliona dolara ali ko kaze da je Er Srbija uplatila bas toliko? Sta ako su se nagodili da uplate umanjenu sumu?

  1. Ko se nada umire pevajući, a ko se neosnovano nada njegovo je carstvo nebesko.
   Zar zaista mislite da bi propagandna mašinerija SSNS propustila da proinformiše gradjanstvo o takvoj uštedi budžeta? Kada ne propuštaju da pomenu uspehe u iznosima od nekoliko desetina hiljada evra.

   1. Zar mislite da EA Partners ne trazi od klijenata da standardno potpisu ugovor o tajnosti kojim stite da detalji o tome kako su se nagodili dodje do konkurencije? Malo iskustva molim.

    1. To je sve samo….zamislite da je ovako i ovako…A zasto da zamisljamo kad imamo iskustva kako se zavrsavalo sve ono sto je toboze bilo prekriveno sluzbenom tajnom? Vajar ne dozvoljava da se saopsti koliko je placen spomenik iz naseg budzeta…

 2. …mozda da ista znate o Sejselima, znali biste da je to fakticki protektorat Emirata, u kojima vrhovni vladar istih provodi vise meseci godisnje, i da kada tamo slece ne prolazi carinu uopste, ima svoj licni terminal na aerodromu koji sluzi iskljucivo njemu, i licni pecat za pasos, jer mu se postojeci nije svideo.

 3. Ili je sve to, daleko bilo, možda bio jedan veliki – privatni dil? Zašto ovo pitanje? Pa to je dil državne vrhuške i šeika. A i deo pokradenih para je tamo. I šeici imaju mnogo informacija, pa mogu da budu nezgodni izvori informacija i svedoci.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.