General Ponos

Ostavite komentar

 1. Isto tako su razne grupacije ljudi koji su kasnije unistili Srbiju , dosli na ideju da predloze Kostunicu za predsednika a oni su preuzeli vlast.

 2. Od ovih generala običan narod nema koristi,jer generali u miru dobijaju stanove i kuće i privilegije od države ,dok ih u ratu nema nigde,već sirotinja brani državu.

 3. Slazem se,retko pristojan covek na javnoj sceni,odmeren,neostrascen,obrazovan,sve ono sto aktuelni predsednik nije. E,sad,mnogi glasaci vole buku i dreku,agresivnost i podmetanje,pa je doslo vreme da se prebrojimo,da li nas je vise normalnih ili…

 4. Bravo gospodine Petroviću! Sigurno Vam je i otac ponosan na ono što ste rekli! Iako nije među nama, Čkalja je uvek bio kritički nastrojen prema vlasti, pa bi verovatno i sada bio.

 5. Generale Vodi nas!Dragane Vuče nemojte se inatiti,Ponoš za “ Predsednika“ Marinika “ Premijerka“ !

 6. Bravo Čedomire Petroviću!
  Isto mišljenje imam o generalu Ponošu. On nam zaista služi za PONOS!
  Za Domovinu s Ponošem!

 7. Svaka čast na izboru…nije bio ni na kakvoj ,, vojničkoj,, dužnosti. Nije nikad , baš nikada imao čast da komanduje sa 300-400-500 vojnika. Da ne kažem , četa , bataljon. Najviša ,, vojnička ,, dužnost ???!!!! Pustite te dužnosti koje je imao zahvaljujući politici… Rodbinskim vezama.. propast živa

 8. Jedan vod on nije umeo da vodi da mu nije bilo politike, gori politicar ili gori vojnik…

 9. Bio i meni NGS i nisam odusevljen,pitam kad o da li je bio komandir cete ili komandant bataljona znam da je EIPED ovac.

 10. Od svih kandidata PONOŠ je najbolji, sve kvalitete koji ga krase, i drugi kandidati su dobri ali PONOŠ je poznat svima i opredeljenim i neopredeljima i zato PONOŠ

 11. Svaka cast gospodine Petrovicu na svakoj reci kojom ste opisali nadam se buduceg predsednika ove nase Srbije.
  Podrzavam u potpunosti gospodina Ponosa za predsednika.
  Do pobede!

 12. A koji on to jezik zna i gde ga je učio? Da li nije možda u Pentagonu? Ako jeste, neka hvala…

 13. Pa ovo je strasno. Ponos predsednik. Pa ko ce normalan glasati za njega. Vucic ce izleda u ovoj jadnoj zemlji vladati dozivotno.

 14. Petroviću,nisi mu pomagao kad je vojsku srozavao,a hoćeš li mu pomagati,ako mu se pruži prilika, da srozava i dragu zemlju Srbiju?

 15. Bravo, baš tako, samo ujedinjeni možemo ovo zlo poslati na đubrište i da se više nikada ne osveste i vrate uopšte u politički i bilo koji svet, koji bi mogao da odlučuje o našim sudbinama i da prethodno odgovaraju za sva svoja nedela i lopovluke!

 16. Svaka čast g-din. Petroviću. Vašem tekstu nema se šta dodati a ni oduzeti.Pravi čovek biće na pravom mestu, za dobrobit naroda i Države!

Ostavite komentar

Lični stavovi

Naslovna strana

29. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.