Hipodrom: Poslednji derbi?

* Vlasnici ergela odlaze zbog loših uslova
Kolumna članova Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Od 1956.god kad sam kao dete prvi put dosla na hipodrom i videla i osetila njegovu sportsku lepotu, druzenje, uspehe i neuspehe, nisam prestala da ga volim i posecujem. Mislim da je do urusavanja i nebrige doslo zbog PROFITA .Jadna je ona zemlja i onaj grad kome trebaju ljubitelji i vlasnici konja i konjickog sporta da organizuju i isplacuju nagrade zamemorijalne i druge trke odrzane u nedelji 11.06.2017. Mada vecina nije bila obavestena Hipodrom je bio pun posetilaca, sjaja, nasmejanih lica i nije se video nedostatak urusavanja, vec velicina tog trkackog dana, konja i vozaca. Dosta je Beograda na vodi, fontana, Sava male i 1000 i ko zna koliko objekata i puteva, mostova, prokopa… Hipodrom je Kulturno dobro staro 103. godine i uz minimalno ulaganje ostavite nam BAR DEO PRIRODE I LEPOTE. HIPIODROM U SRCU BEOGRADA ♥

  2. DOSTA NAM JE VASEG BETONA I POTCENJIVANJA: OSTAVITE NAM HIPODROM TU GDE JESTE. ZA ZARADU IMATE I VISE NEGO STO MOZETE DA POTROSITE:OSTAVITE NAM NAJSTARIJI KULTURNI OBJEKAT; AKO VEC HOCETE U EVROPU? POGLEDAJTE KOJA OD ZEMALJA NEMA HIPODROM ? HIPODROMI U SVETU SU TRECI PO ZARADI !!! KOD NAS SU BILE KLADIONICE; ZARADJIVALO SE A ONDA STE IH PRODALI U STARO GVOZDJE DA BI URUSILI ZNACAJ I UGLED HIPODROMA: SAD SE POKAZITE PA MU SACUVAJTE MESTO I NAMENU iOZAKONITE OBJEKTE POSTO JE SAD ZAKON O OZAKONJENJU NA SNAZI I MNOGO NE KOSTA PLATICEMO TAKSU MI LJUBITELJI KONJA;HIPODROMA I NJEGOVE NAMENE !!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Lane Gutović, glumac

Danas čitam iz nužde, zato što nemam drugi list koji bi mi eventuelno zamenio ono što piše Danas.