Istina je neprijateljska činjenica za većinsku Srbiju

Ostavite komentar

  1. Predivna retrospektiva… gotovo da liči na dnevničke beleške… i na kraju, 50 godina posle (1972-2022) Srbija ne može da pronadje pravi put… BRAVO…

  2. Nekada je i inkvizicija bila relevantan sud a njene presude potkovane dokazima koje ne ostavljaju mesta revizionizmu…

  3. Džaba si ti studirao istoriju. Diploma ti je izgleda alibi. Teško je živeti kao profesor istorije, ali ima tu i drugih opcija, dok ima zainteresovanih.

  4. Narativ: “Za sve su krivi SRBI”, nema ama baš nikakvo uporište u istoriji. Iz toga sledi: Džaba si studirao!

  5. Bravo za autora! Poštena i sjajna analiza koju nažalost vecinska Srbija nece pozdraviti. Autor nepogrešivo zna kakvom bi se tekstu divila vecinska Srbija.Pritom se naravno podrazumeva da je istina neobavezna.

  6. Bravo! Shta reci posle prochitanog- Jedan slamka medju vihorove….. nadam se i verujem da u Srbiji postoji ne mali broj slichnih duhovnih iskri koji ce jednog dana rasmplasati plamen slobode…autoru sve pohvale M

Ostavite komentar

Lični stavovi

Radikalsko šišanje filma 10

Radikalsko šišanje filma

Ministarka kulture Maja Gojković, onako uzgred, kao da govori o promenama u nekom prigradskom folklornom ansamblu, obznanila je javnosti pre desetak dana da je Vlada Srbije 12. januara donela predlog izmene postojećeg Zakona o kinematografiji - umesto Upravnog odbora Filmskog centra Srbije (FCS), odluku o predlogu konkursne komisije ubuduće bi donosio direktor FCS.

Naslovna strana

2. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.