Kladionica u zgradi suda

Ostavite komentar

  1. Dobar tekst,bar iz vizure nekog ko o sudjenju ne zna mnogo, ali poslednji Vas predlog nije moguce ostvariti. Naime ,to znam iz narodne pesme,pricesce je bilo kod Samodreze crkve ,kod Vucitrna, a ne kod Lazarice. Komentar na moj komentar -mator covek pa zakera!

  2. Javna preduzeca, javne ustanove, administracija je nazalost, mesto gde se ceka penzija…..i visi na fejsbuku.

  3. Pravo mesto i sve kockarnice bi trebale da se ugledaju na ovu pa se malo kockas dok sudjenje ne pocne ili dok cekas ili ti je dosadno pa skoknes do suda na malo opustanja, ma fantasticno. Ziveli

  4. Hvala, gospodine Bjelanoviću.
    Odmah ste ih provalili, još 2012. i postupili kao moralan, čovek od integriteta.
    Kruševcu će trebati ljudi pored vas.
    Pozdrav.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Putinov portret na zidu hangara u Kravici 7

Putinov portret na zidu hangara u Kravici

Prije nego što su dovedeni u zgradu u Kravici, muškarcima i dječacima iz Srebrenice, koji su zarobljeni u šumi i okupljeni na livadi u Sandićima, obratio i sam general Ratko Mladić. Njegove je riječi zapamtio jedan od preživjelih.

Naslovna strana

7. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.