To bolje sutra nije došlo, jer nije bilo lustracije posle petog oktobra. Mrsko nam je da gledamo Dačića kako se šepuri i veli da DOS nije bio kadar da bez njega i SPS-a dovede Srbiju do statusa kandidata za EU. Ispade da je Dačić veći borac za demokratiju od vas. Vaši glasači znaju da to nije tačno!

Dačić je pionir Slobodana Miloševića, koji je sve njegove aktivnosti podržavao. Dačić je u ovoj Vladi naneo ogromnu štetu državi Srbiji. Koliko je samo kritika uputio na račun dr Zorana Đinđića i potpirivao mržnju prema pokojnom premijeru. Ispade da je on veći demokrata od vas! Strašno! Strašno! Strašno!

Poštovani junače, vi dobro znate da u Srbiji neće biti demokratije ni ljudskih sloboda bez lustracije, za one kadrove iz devedesetih godina. Nema ni tragova slobode i demokratije dok se ne otkriju ubice i nalogodavci novinara Ćuruvije i Pantića.

Preklinjemo vas vašim zdravljem i vašom čašću, da kod EU insistirate da sledeći uslov EU pre određivanja datuma pregovora bude otkrivanje ubica novinara Ćuruvije i Pantića. Tada će mnoge stvari biti jasne.

Radnici i obični ljudi, vaši prijatelji i glasači sa Voždovca.

Sava Simić, Beograd