Plagijati na Pravnom fakultetu

LIČNI STAV

Ostavite komentar

  1. Puna podrska profesorki Hasanbegovic od studenta sa Pravnog fakulteta.

  2. Doticna profesorka, cija predavanje niko ne posecuje, a na ispitu masovno obara studente, ocigledno se ne bavi svojom profesijom, npr pisanje clanaka, knjiga u vezi sa svojom strukom. Na njenoj stranici Pravnog fakulteta moze se videti "spisak radova" objavljenih u trecerazrednim listovima, bez ijednog objavljenog u nekom renomiranom, stranom casopisu koji bi dali doprinos razvoju pozitivnopravnoj praksi. Takodje, nijedanput nije citirana u bilo kojoj literaturi. Toliko o njenom doprinosu nauci. A kada se nista vredno pamcenja ne uradi za zivota i ne ostavi neki trag, ostaje samo bavljenje ovakvim stvarima u nadi da ce bar na neki nacin ostati po necemu upamcena. Nazalost, nicim korisnim.

    1. Ako nemate komentar na sadržinu članka već pišete samo da biste omalovažili autorku,onda se ne javljajte,jer je vrlo ružno to što radite.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Zašto je veliki broj letova za Beograd otkazan tokom vikenda? 9

Dajte nam orden

Dobro veče. U utorak će predsednik deliti Vidovdanska odlikovanja - šteta, nas neće biti na spisku. A mogao bi svima da uruči po jedan orden za strpljenje.

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.