Požari i vatrogasci 1Foto: UM

Dobro veče. Vrućine iz Evrope su tu i logično topli talas doneo je niz požara za vlast – a u vlasti – usijane glave. Gori GSP.

Vozači su, uprkos zabrani, stigli ispred Vučićevog kabineta. Radimo osam sati, šet dana nedeljno, bolesni. Za 36.000 dinara osnovne plate.

Ako neko ne ugasi požar, kažu, dolaze opet za sedam dana. Gori Fijat – već neko vreme – al Ana ne gasi nego potpaljuje – pa pita: “ šta će radnici na ulici, zašto nisu na pregovorima?“

Možda joj bude jasno sutra kad blokiraju Beogradske ulice. Požarevačke su već blokirali poljoprivrednici . Oni neće da pale žito – nego da ga prodaju. I to državi , koja im ne da da izvoze.

Po tržišnoj ceni. Struju će gasiti Srbi sa Kosova.

Biće štednje jer počinje plaćanje. A to znači i gasi se rudarenje kriptovaluta. O gašenju požara misli i Vulin.Piroman u odnosima sa Unijom.

U Španiji nabavlja „super pume“ i izdaje saopštenje: Evropa da ne pritiska Srbiju jer joj se odgovor neće dopasti. Ponestaje inspiracije Vulinu jer to smo već čuli.

Ponestaje i Neši – jer od pola sata odbrane nismo čuli ništa novo. Novo je da se Vučiću obraća sa sajta ministarstva ne čak ni sa tv-a.

Gori i nastaviće se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.