Šta Telekom i vlast skrivaju od građana

Upotreba i korišćenje javne svojine u oblasti telekomunikacija (2)

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Juce sam opsirno komentarisao prvi deo sada cu samo kratko drugi deo. Sve je jasno, podnesite krivicne prijave protin odgovornih kica u „Telekomu“ za zloupotrebu sluzbenog polozaja i pomaganju fizickom licu, (vlasniku Kopernikusa) za sticanje protivpravne imovinske koristi i protiv tog fizickog lica za sticanje protivpravne imovinske koristi. Ako Vam treba pomoc, mogu Vam izneti sva svoja saznanja (e-mail adresa je poznata Redakciji), a mogu se pridruziti krivicnom gonjenju kao akcionar „Telekoma“. Pretpostavljam da ste I Vi, akcionar, kao i neko od Vasih kolega.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Bez uticaja 7

Bez uticaja

Dobro veče. Prethodne nedelje testiran je uticaj. Pali su svi: i predsednik, i Dijana i Levijatan i Srbi sa Kosova.

Naslovna strana

18. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.