Šta to pluta srpskim rekama?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Odgovor na naslov: „isto ono što pluta srpskom političkom scenom poslednjih 30,a posebno poslednjih 7 godina – smeće i g..na“!

 2. Totalno posrnuće nacije. To je uzrokovano političkom neodgovornošću vladajućih partija od 5-og oktobra da danas. Negativna kadrovska selekcija je dovela do degradacije znanja, sposobnosti i društevene odgovornosti uravljanja gradovima i narodom. Kad su partijske knjižice, porodične i interesne veze postale prioritet pri započljavanju sve je palo u vodu. Decenijama ni jedan javni konkurs za prijem stručnjaka i ljudi sa operativnim sposobnostima nigde se nije pojavio. Takva nakaradna politika je dovela do produkcije jalovih diploma i nesposobnih izvršilaca. Birokratija če razoriti i ovo malo smislenosti života u zajednici. Srbija se neće moći odbraniti od same sebe. Ona još jedino služi da državni službenici nekako primaju svoje plate. I to se polako gasi jer BDP vidno pada kraj je blizu. Ekonomski kolaps je neizbežan. To već i vrapsi na granama znaju.

   1. Miloševićevo vreme je vreme časti,ponosa, borbe za svoj identitet i nade u bolje sutra. Pole toga sunovret i gubitak smislenosti bez nade.
    Dokaz, mladost ode starost osta da pogasi svetlo!

 3. Treba pomenuti i Zapadnu Moravu! Od ušća reke Lupnjače, koja na nesreću protiče kroz pogone fabrike „Sloboda“, naša Morava je doslovno obojena mastima, uljima i raznim naftnim derivatima. Nizvodno od pomenutog ušća je staro gradsko kupalište, na kom je kupanje zvanično zabranjeno, a u vodi koja se presijava u spektru duginih boja se ni nezvanično ne kupa. Dalje nizvodno su voćnjaci, plastenici i uopšte, proizvodjači hrane koju jedemo, ali se o zalivanju ni zvanično ni nezvanično ništa ne govori.
  Ko uspe da napiše tačnu hemijsku formulu Zapadne Moravu ostaje mu još da odbrani disertaciju.

 4. Obidjite malo reku Savu od Barica do Umke i vidite sta cuvena MEITA i kartonka Umka bacaju u Savu !

 5. Pliva sve ono što pliva i po vijugama velike većine žitelja navedene države ili etrom i tv frekvencijama u njoj.. Otpad svake vrste i boje,tako da će plivanje po rekama i etrom prestati kada prestane ono iz glava.Pošto sam realan reći ću svoje mišljenje ,a to znači nikada.

 6. Био сам риболовац до пре десетак година,али више нисам могао да поднесем,да где год одем и нађем место за пецање прво морам да га очистим од гомиле разноразних ђубрета.Нашим рекама и језерима плови наша култура у виду свкојакојг отпада.То се решава великим казнама, као што то раде нормалне земље.Али свако плаћа казну без разлике,а овде и за убиства има разлике,тако да смо ми више за Афричку него за Европску унију.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.