Štednja- sad! 1Foto: UM

Počinje Pregled dana – pogasite sva svetla, nema peglanja, ništa veš mašina, ne dajte deci kompjuter. Štednja da počne sad! Inače, ako bude restrikcija – sami ćemo biti krivi.

Nije do EPS-a i što ne proizvodimo, do nas je. Mi razmaženi a predsednik i premijerka štede!

Ana je toliko odgovorna da je još u Londonu odvrtala sijalice sa velikog lustera – a Vučić je isto štedljiv samo on ne odvrće nego gasi. I zamislite sad u sred pritisaka, sastanaka – između Hila i Putina i skorog dolaska Šolca – Vučić ide i opominje da se gasi svetlo.

I čak to sam radi. Kako nas nije sramota? I još priznaje: rukovodstvo EPS-a jeste bilo nesposobno ali bar nisu, ko oni prethodni, bili lopovi.

Lopovi doduše nisu ložili blato – niti su za njihovog vakta gorele mašine – ali njihov lopovluk sad je došao na naplatu. Grčićevo poštenje još nije.

Poštenje srpskog predsednika je u ril tajmu na proceni – na svim sastancima – Hil zna šta predsednik misli, predsednik zna šta Hil misli.

Predsednik ne misli isto što i Vulin. Vulin sam za sebe misli – što mišljenja objavljuje na sajtu MUP-a pa šta- kad smo ionako ugasili. Sve osim svetla.

Ali učimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.