Svi ćute, ucenjeni u strahu pristaju da im uzimaju stečeno pravo penzije i zarađene plate svodeći ih na socijalne slučajeve.

Vratiti vam neće opljačkanu privatnu svojinu. Samo da partijsko preduzeće dobro zarađuje na svima nama. Tu se brišu škole, titule, diplome, znanje, iskustvo dok vas mobinguju nepismeni šoferi, ministri sa kupljenim diplomama.

Kao iskusan političar koji je prošao mnogo funkcija, naravno bez bogaćenja i korupcije, boreći se da narodu u Srbiji bude bolje objavih na youtube rešenje za jug Srbije.

Rešenje je populaciona politika, protežirana od Josipa Broza pa preko Miloševića do Vučića. Srba više nema. Albanci su pobedili i dobili podršku po etničkom principu. Još od 2.000 god jug Srbije je ugrožen sa tendencijom pripajanja Kosovu. Predlažem da naseljavanjem građana Srbije, pored onih sa Kosova, Srba iz Like, Korduna, Bosne. Država je dužna da obezbedi infrastrukturu i subvencije za poljoprivredu i investitore za postojeće fabrike. I natalitet vremenom briše većinu Albanaca koji čine vlast.

Borba za medije je na prvom mestu jer sprečavanje informacija drži u bunilu ovaj narod. Blokirani, u vlasti jednog centra moći, sprečavaju nas da dođemo do elektronskih i pisanih medija.

Pitam vas veliki brate dokle???? I mlado i staro bezi. Nemoguće je živeti i boriti se kad vam vezu ruke i oduzmu reč i život postane jedna velika laz.

Autorka je samostalna poslanica