Vlast neka otkrije grob generala Mihailovića

Ostavite komentar

  1. Ne znam sta je ovu osobu motivisalo da nam saopsti svoj „licni stav“ o Drazi Mihajlovicu. Ne znam ni koliko je godina imao kada je usvojen zakon o izjednacavanju pripadnika dva ideoloska protivnika ( partizani i cetnici ) kao antifasista sa podjednakim pravom na penziju. Zakon je donet, a da je realizivan, moguce da bi autor teksta dobio odgovor na postavljena pitanja. Uostalom, neka pita Vuka Draskovica, on je prava adresa za sve od Aleksandra I, preko Draze, pa preko „Sudije“ – sve do Vucica.

  2. Oni to ako hoce mogu.Cak mislim da BIA to ima u arhivama, ali bi to mesto bilo mesto hodocasca I ojacalo rojalisticke stranke.I tu je kraj.
    .

  3. Istorijska činjenica do dana današnjeg sakrivena !
    Zar treba neki drugi razlog redakciji da objavi ovo !

  4. Da su zaista hteli; oni bi to mogli pronaci grobe pok Djenerala Draze Mihailovica.

  5. lepo bi bilo i normalno da vlast nam saopsti gde je skoncao general draza mihailovic. ali po svemu sudeci ta vest nece se jos cuti. jer “deca komunizma“ vladaju srbijom i njima nije na korist da otkrivaju grob drzain.

Ostavite komentar

Lični stavovi

"Ukrajinske igre" hrvatskih državnih čelnika 10

„Ukrajinske igre“ hrvatskih državnih čelnika

Hrvatska je Vlada nakon silnih političkih i proceduralnih prepucavanja s predsjednikom države i zapovjednikom "Oružanih snaga RH", Zoranom Milanovićem, koja traju od 17. listopada ove godine, nakon što je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić-Radman u Luksemburgu podržao osnivanje misije EU za vojnu pomoć Ukrajini i ponudio da hrvatska vojska aktivno sudjeluje u misiji (obukom ukrajinskih vojnika u RH, ali i u drugim državama EU), a bez da se o tomu, što je dužan po "Ustavu", konzultirao s šefom države, bez čijeg pristanka takvu "operaciju" nije moguće realizirati, uputila prijedlog (opet zaobilazeći Milanovića) u Sabor da ga razmotri i odobri, budući da vrhovni vojni zapovjednik odbija dati suglasnost, tako da je sada jedina ustavna mogućnost da Vlada provede svoj naum, sakupiti u parlamentu dvotrećinsku većinu i potom uključiti se u aktivnosti spomenute misije.

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.