Zgražavanje 1Foto: UM

Dobro veče svima i posebno Ani. Delovalo je, doduše davno, da se ekspert za digitalizaciju razume u internet , podkaste i društvo kojem je premijerka. Kad ne lezi vraže, borkinja za svoja gej prava, baš tim povodom oglasi se otvorenim pismom, zavapi i spasi dušu.

Ana se zgražava nad psovanjem, ne zgražava se nad igranjem vatrom na Kosovu. Ana se zgražava nad psovanjem, ne nad huškanjem regiona. Ana nam se ne obraća da nam objasni, na primer, jel’ njen ministar Nebojša pokrao 800.000 evra kako piše krilo naprednjaka u glasilu Objektiv – ili brani Srbe ko jutros na Pinku?

Ana ne piše otvoreno pismo da nam kaže zašto je uhapšen Lončarev bezbednjak iz okruženja? Ili zašto policija poziva advokate da proveri hoće li ići na proteste? Ana to prećutkuje jer to dušu ne spasava.

I ona bi htela da psuje nego neće. Ana sve koji nisu Vučić zove samonabeđeni. Ana sebe naziva sendvičarkom. Pa nemojte ljudi – vi što ste pisali pismo – sendvičari ne žive u Jovankinoj vili na Dedinju. Ili umesto Vidojkovićevog da vas pitamo predsednikovim rečnikom – jeste li bre normalni, da li ste normalni?

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

14 reagovanja na “Zgražavanje”

  1. Petrunjela, mozda bi uputnije bilo da sebe mlatnes po glavi, mozda bi se i opametila. Probaj, inace ti nema pomoci.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.