POKS: Čemu tolika panika u redovima kripto komunista i otvorenih titoista? 1POKS: Logo

Član predsedništva Pokreta obnove Kraljevine Srbije Mirko Jović reagovao je na tekst Od kada je društveno prihvatljivo ubijati decu i počiniti masovne pokolje?: Biljana Stojković o rehabilitaciji Nikole Kalabića, tekst prenosimo u celosti.

Na osnovu člana 83. Stav 1. Zakona o javnom informisanju i medijima, blagovremeno podnosimo odgovor na tekst „Od kada je društveno prihvatljivo ubijati decu i počiniti masovne pokolje?: Biljana Stojković o rehabilitaciji Nikole Kalabića“, objavljenog na vašem portalu dana 08.08.2022.godine.

Biljana Stojković se pridružila horskom, histeričnom i paničnom reagovanju na odluku Višeg suda u Valjevu da utvrdi istorijsku istinu i činjenice kroz zakonski postupak rehabilitacije.

Čemu tolika panika u redovima kripto komunista i otvorenih titoista?

Paniku izaziva i pomisao na to da će se zaljuljati i srušiti kao kula od karata matrica, koja je postala sistem, po kojoj se vrlo udobno živelo od laži protiv najboljih branilaca Srbije.

Antisrpstvo je u SFRJ bilo najunosnije zanimanje.

Takođe, histerično reaguju oni koji se boje onoga što sledi kada se rehabilituje karakter borbe koju su vodili Kalabić i ostali oficiri i vojnici pod zakletvom Kralju.

Stojković i njoj slični žele po svaku cenu da nastave sa istorijskim falsifikatim i rezultatima montiranih političkih procesa i odlukama prekih sudova na osnovu kojih su pobili nekoliko stotina hiljada srpskih civila, oteli kuće stanove, zemljišta, fabrike od „ratnih zločinaca, njihovih pomagača i saradnika okupatora“. To je bio okvir za uništenje svih građanskih, nacionalnih i državnih institucija. Pod tom optužbom je opljačkana i uništena imovina SPC, ubijani su sveštenici, rušene crkve i manastiri.

Ta kvalifikacija je bila izgovor da se zabrani povratak Karađorđevića u Srbiju i stotina hiljada ratnih zarobljenika iz Nemačkih logora…

Biljana Stojković kao i ostali čuvari titoističkih  laži i antisrpske propagande ne navodi ni jedno ime navodnih žrtava. Ne pominje ni jedno ime svojih rođaka koji sui navodne žrtve Kalabićevih zločina. Nema ni imena dece koju pominje.

Tom bukom se stalno prokriva ko je služio nepravednoj ideji jugoslovenskog šovinizma i međuratnom stranom plaćeniku teroristi Josipu Brozu i potenjem ratnom i posleratnom zločincu.

Posebna perverzija je činjenica da oni koji se predstavljaju kao zagovornici višepartijske demokratije, političkih sloboda, kapitalizma, saradnje sa Zapadom, slobodno tržište…a to su vrednosti koje su branili đeneral Mihailović, Nikola Kalabić i njihov  pokret otpora su meta najcrnjih napada ove levičarske elite kojoj pripada Biljana Stojković.

Autor je član Predsedništva Pokreta obnove Kraljevine Srbije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari