Redakcija Danasa se solidariše sa FoNetom 1Foto: Bojan Cvejić

Redakcija lista Danas je u znak solidarnosti sa kolegama iz novinske agencije FoNet, odlučila da članovima stručnog tima za borbu protiv virusa kovid-19, a koji se svakog dana obraćaju javnosti bez prisustva medija, više ne šalje pitanja u vezi sa epidemijom.

Naime, agencija FoNet je saopštila da je odlučila da ubuduće posredno izveštava sa konferencija stručnog tima „imajući u vidu veliki značaj svih informacija o pandemiji koronavirusa“, jer im nije odgovoreno na sva postavljena pitanja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

12 reagovanja na “Redakcija Danasa se solidariše sa FoNetom”

 1. Ne znam zasto je vaznije baviti se politikom nego pomoci gradjanima da se bolje informisu….Da ste to uradili prvog dana i da razumemo ali posle toliko vremena zasto?
  I sta sad…umesto da citamo izvestaje ovde idemo na Blic,B92…?

  • Mi bi smo voleli da se informisemo u potpunosti a ne sa probranim odgovorima SNS ekipe. Slobodno idi gde hoces i informisi se tamo sa poluistinama i propagadnom. Posalji pitanja emailom pa ako ti odgovore, odgovore ako ne, vidim informisan si.

  • Prijatelju, ok. razumem donekle šta govoriš. Ali, molim te lepo, šta si za poslednjih osam godina mogao istinito da saznaš u srpskim medijima? Sem Danasa i par medija, sve ostalo je apsolutna, kreirana laž. Niko sa 2 grama mozga ne gleda srpske televizije niti kupuje štampu (čast za par izuzetaka, Vreme i NIN). Prema tome, podrđka Danasu da bojkotuje konferencije lažova.

  • Bobane, zar si stvarno toliko naivan da poveruješ u laži ove crne trojke na čelu sa potpukovnikom…
   Ako te baš interesuje Blic je ista žutara kao i Informer… Ako želiš da saznaš istinu čitaj hrvatske portale, oni donose svakodnevno tabelarne preglede sa Balkana pa i Srbije i dnevne iz svih županija…

 2. Bravo za Danas i Fonet, novinari od integriteta.
  Krizni stab ili tzv struka su obicni PINK doktori iz SNS.
  Samo ignoracija pomaze.

 3. Trebalo je i da istaknete da vam Dostojanstvo i profesionalno i ljudsko ne dozvoljava da učestvujrte u dosad u svetu nezabeleženoj i nevidjenoj farsi ove nelegitimne vlasti! Pozdrav, ostajemo uz Danas do pobede!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.