Sagorevanje metana zvanično uzrok eksplozije u Fabrici vode u Zrenjaninu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Mi zrenjaninci odavno jedemo … a voda (sa arsenom) nam dodje k’o limunada !!!

  2. JKP Vodovod i analizacija isporučuje sirovu vodu sa metanom novoj Fabrici koju optužuju na sve načine samo da bi se nastavilo trovanje građana i da profitira vodena mafija. Inači, ovovremeni preletači su svojevremeno potpisali ugovor sa investitorom da za džabe izgradi novu Fabriku koju će građani otplaćivati kroz višu cenu vode. E zato i tražimo da nam puste čistu vodu bez toliko arsena, blata (humusnih materija), teških metala… Dosta je bilo Regionalnih Isusa koji žderu viski i jagnjatinu plaćinu narodnom mukom.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

21. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.