Šta želi Istočna Evropa?

Ostavite komentar

  1. Imam dosta godina,ceo zivot sam slusala neku misterioznu zaveru protiv zapada,nikad nisam razumela pprisvajanje zappadnog stila zivota,eto doziveh da i moja deca jos vise imaju averziju pprotiv zappada a pposebno protiv nato,pposle bombardovanja,sppravom,naravno,e,sada ne mogu da shvatim tu ogromnu ljubav ka rusiji,odobravanje agresije,mora da jenarod besan nato agresiji nad nas te je ta mrznja bas tolika.OD SVEGA VIDIM DA NAM MLADOST ZIVI SA ZLOBOM A JA ZALIM,TO SU GENERACIJE BUDUCNOSTI,ZATO NIKAD RAT!

  2. Текст је добар,поучан користан за оне који хоће да знају али 60%људи ово не интересује,досадно им је јер имају забаву на Пинку,грабе се за ваучере ….

Ostavite komentar

Dijalog

Pokret za opstanak je Vučićeva zamka 10

Pokret za opstanak je Vučićeva zamka

Kad je sve rasturio, obesmislio, pokrao i rasprodao, Aleksandar Vučić je došao na "genijalnu ideju", kako i ubuduće da ostane glavni u Srbiji a da sve ostalo izgleda drugačije a u suštini ostane isto.

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.