Pravda za Dragana J. Vučićevića

Ostavite komentar


 1. „Šta smo mi ljudi bez principa za koje živimo i za koje smo spremni i da umremo?!“

  Јесте он човек од принципа!
  Принципијелно се увлачи власти, одустати неће.

 2. Vučićević treba da se pokaje (pre operacije) i okaje grehe što je trovao svojim tekstovima narod!Pola će mu biti oprošteno zato što je verovao da radi ispravno.

 3. Ако је могућа превремена пензија, Дража би требао озбиљно да размисли. Човек очигледно већ више од годину дана није написао крштен текст. Ајде разумем против Вучића и свега што има везе са Вучићем. Али дај бре нешто смислено да се напише, а не овако насумично набацивање речи.

 4. Ako su evropski političari smešteni u dupleks
  nije tako teško prihvatiti muke „Informera“.

 5. Да ли је могуће да човек “ хвата “ на болест и могући смртни исход , а онда прети , морбидно, борбом из гроба !!!
  Јадно и бедно , дно дна – па још ниже !

 6. Ма чим сендвичари коментаришу има ту истине.Да им се свиђа они неби ни писнули.

 7. Ha ha…Slatko se ismejah. Jeste, čovek toliko veruje predsedniku da je najbolji, i da sve najbolje zna, pa tako što i da ne kardiohirurg.

 8. Prvo, da se ne zaboravi da je predsednik Vučić i najbolji meteorolog, još prošlog leta najavio nam je u Srbiji polarnu zimu, samo još se ne zna kad će?
  Drugo, DJ Vučićević i Informer podigli, tj srozali su novinarski standard i obaveštavanjem o maloj Danki. Kakav god nam je Predsednik, obrukao je ne sebe, već državu sa intervjuom takvom mediju!!! Dno dna, iako i dalje vredno kopaaju!

 9. Vrata u „Informeru“ su sada zatvorena.
  Ivan je u „Blic-u“.
  Dražo, čuvaj se. Ostao je samo Kurir.

 10. – Da li je D.J.Vučićević promenio prezime, koje se sada pravilno piše i izgovara kao Vučićev ić?
  – Da li D.J.Vučićev ić govori istinu ili ne, može se lako ustanoviti. Ako, dok govori, mrda, makar i najmanje, usnama, znači da laže.
  – Nisam primetio da se hvale u „Informeru“ s gledanošću intervjua sa Vučićem, izgleda da gledanost tog maratonskog intervjua nije bila onolika koliko su očekivali.
  – Redakcija Informera se „pojačala“ raznim „kontroverznim likovima“, mahom izrazite rusofilske orijentacije, od Jelene Radulović, Igora Ćurčića, do nekakvog urednika Pepo portala Popovića, (H)vali im samo još Jovana Jeremić, koju čekamo „ko ozeblo sunce“ da dođe, što bi rekao njen bivši šef Milomir Marić.

 11. Dražo, D.J.V. vas je skroz iskopirao u svojoj kolumni, preuzeo je vaš stil…U toku čitanja stalno mi je bilo u glavi da ste vi to napisali! Onako: ozbiljno – smešno!
  Pa šta da kažem, dečko je napredovao. Imao se na koga i ugledati. Budite ponosni! Možda je on imao druge namere, ali je tako ispalo.

 12. Neka DJV bude živ i zdrav sebi i svojoj porodici, ljudski je.
  No, ne mogu da shvatim kakav je to čovek koji širi mržnju, laži i uvrede svakodnevno u tim tzv. novinama i kako može da bude tolika ulizica :pa i Vučić je rekao ako ga ubiju iz groba će se boriti protiv ološa koji je protiv Srbije. Sada mu se i ovaj pridružuje.

 13. Vucicevic je u ogromnom riziku(krizi)da mu ekslodira ono malecko srce jer je anterija mnogo veca od njega i sefofo srdarce ne moze da izdrzi taj pritisak.Ulaz je veci od izlaza,kod hrane raste stomak a kod krvi eksplodira srce.Ne,kao sto vlasnik misli da je to zbog rada i principa,borbe za Otadzbinu(koju nema,njegov dzep mu je Otadzbina)vec zbog “tajkunskih Solakovih medija“.Kako mi se cini Solak ce najkasnije od njih umreti.Da mu bog da zdravlja…..!

 14. Bravo Dražo! I hvala na upozorenju, pripaziću i ja na moj dupleks da mi ne uđe Vučićević.

Ostavite komentar


Dijalog

Zemlja se ne prodaje 10

Zemlja se ne prodaje

Ono što je svaki zemljodelac s početka 20. veka znao, da se zemlja ne prodaje, to ne važi za mnogobrojnu političku elitu s početka 21. veka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.