Neka mu prete, zaslužio je

Ostavite komentar


  1. Bravo Marko,
    samo nastavi kako si do sad. Neki ih boli malo. A što se tiče banda želim Vam puno uspeha i istrajnosti. Mogu da zamislim koliko vam je stalo do pesme pored stalnih pretnji ali smatram da je to najbolja stvar protiv depre i straha. Samo napred.

  2. Fantasticna knjiga, procitala sam je u dahu. Brutalna srz ovog drustva, mozda malo prenaduvana (nadam se) ali otvara oci. Posle ove knjige gledam na sve oko nas drugacije i nazalost, previse je analogije… Ostani svoj i pomeraj granice, ti si vrlo hrabar i ozbiljan pisac jedinstvenog stila. Hvala Danasu i ovoj kolumni sto sam pozelela da procitam tvoje knjige.

  3. Marko, ni u čemu se ne slažem sa Vama. Baš ni u čemu, ali ne propuštam Vaše kolumne. Iskreno, samo to i čitam u ovakvom Danasu. Puno Vas pozdravljam i…samo napred!!!

  4. Zna marko šta ne valja i šta treba da bude bolje , al dok je i ovako neka lovica mu kapne i bolje mu je od mnogih koji se s njim slažu, al promenit ne mogu ništa…

  5. Ne brini Marko,ne boj se,još nas ima,branićemo te i sačuvati pamet koju uporno pokušavaju ovi zlotvori da nam unište!

  6. Djubre se čita u jednom dahu. Marko skenira jednu izopačenu sektu, koja je uspela da zaludi čitav jedan narod, osvoji vlast i pripremi ga na kolektivno samoubistvo. Guru ne voli svoje podanike, ali zato oni vole njega i spremni su na sve.

  7. Мени се допала књига. Држи пажњу, забавна је. Мало превише прљавих детаља за мој укус али ок. Држи се Марко!

Ostavite komentar


Dijalog

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.