Biković: Rijaliti programi su samo „privremena bolest“

Ostavite komentar


  1. I ostali srbi, obzirom da su rusofili, trebali bi slediti primer Milosha Bikovika, okrenuti se rusiji i prestati da putuju na zapad i koriste tekovine zapadne civilizacije.

    1. a od tebe očekujem da se javljaš sa Zapada, iz penthausa sa 3 lepotice….i da se ne vratiš više….“koriste tekovine zapadne civilizacije“ – ajoooooj, transfer blama, kakva pretencioznost….koje tekovine – fašizam, komunizam, masovna istrebljenja naroda, tj. genocidi, pljačka celog sveta, kolonijalizam, Inkvizicija, mahinacije svetskim finansijama, ….koju od ovih da batalimo?

  2. Kad je narod prost i bez osnova kulture, ni ne može da se okrene drugim vidovima zabave kao pororište, koncert kklasične muzike, čitanje knjiga, itd, iz prostog razloga jer ih ne razume. Zato je reality popularan jer ga razumeju svi.

    1. „rijaliti“ je popularan zato što je to najpopularnija vrsta programa na Zapadu, gde se najdalje odmaklo u „kretenizaciji“ naroda. Ljudi u Srbiji samo prate „zapadnjačke trendove“ – tabloidizacija medija, nekultura, nemoral, rijaliti, starlete, fake news, jednoumlje, cenzura, totalitarna ideologija, policijska država, državni teror….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.