Buč KesidiFoto: Promo

Elektro rokenrol dvojac iz Pančeva, grupa Buč Kesidi svoju regionalnu turneju „Skupi snagu“ završava 16. septembra na Tašu čime će postati prvi rok bend nove generacije koji će napuniti najveći stadion u centru Beograda.

Tokom ovogodišnje regionalne serije koncerata, njihovim samostalnim i festivalskim koncertima širom regiona prisustvovalo je više desetina hiljada ljudi i, uz zaglušujuću buku, pokazali su da je Buč Kesidi euforija na vrhuncu.

Ipak, najlepša buka dočekaće ih u subotu na domaćem terenu, pred punim Tašom.

U susret najvažnijem koncertu njihove karijere Luka i Zoran su poručili: „Na Tašu ćemo slaviti zajedništvo i muziku! Publiku očekuje dobar provod, horsko pevanje, konfete, šljokice, puno pirotehnike, video i svetlosnih efekata, nove pesme koje će moći po prvi put uživo da čuju, ali i gosti iznenađenja. Uspeh koncerata tokom ovogodišnje turneje u Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Ljubljani, Varaždinu, Skoplju, Tuzli i mnogim drugim gradovima regiona i Srbije nam je vrlo značajan, ali sve je to vodilo našem glavnom cilju – koncertu na najvećem stadionu u srcu Beograda! Dokaz kvaliteta i uspeha naše muzike je što nas je publika u svakom gradu dočekala na isti način i što su na sličan način doživljavali i razumeli naše pesme. U našoj muzici postoji nešto što povezuje sve ljude, a to će osetiti i publika na Tašmajdanu!“.

Buč Kesidi na najvećem koncertu do sada

Kapije stadiona Tašmajdan će u subotu biti otvorene od 18 časova, a od 18.45h će početi nastupi gostiju koncerta Bojane Vunturišević, Džipsii-ja i hrvatskog benda Pocket Palma.

Buč Kesidi se na binu najvećeg stadiona u centru Beograda penju tačno u 21 čas.

Kapacitet fan pita i partera je već rasprodat, a u prodaji je ostao mali broj karata za tribine, koje se mogu kupiti po ceni od 1.600 dinara preko sajta buckesidi.com, online platforme Efinity i na prodajnim mestima u TC Rajićeva, Štark Areni, Moj kiosk i na blagajni Doma omladine.

Ukoliko bude ostalo karata moći će da se kupe i na dan koncerta na blagajni stadiona Tašmajdan od 12 do 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari