Džejms Kameron otkrio šta možemo da očekujemo od trećeg dela "Avatara" 1Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures / Moviestore / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Avatar 3“ će popularni naučnofantastični filmski serijal odvesti u malo mračnije vode, poručuje Džejms Kameron, glavni autor prva dva dela. Novi film iz franšize će predstaviti „drugačije kulture od onih koje sam već prikazao“, rekao je on u intervjuu za francuski list 20 Minutes. 

„Vatru će predstavljati ‘ljudi pepela’. Želim da pokažem Navije iz drugog ugla, jer sam do sada pokazao samo njihove dobre strane“, izjavio je Kameron i dodao: „U dosadašnjim filmovima ima puno negativnih primera ljudskog ponašanja i puno pozitivnih primera ponašanja Navija. U ‘Avataru 3’, uradićemo suprotno.“

Podsećamo vas, izlazak ovog filma zakazan je za 20. decembar 2024. godine.

„Istražićemo i nove svetove, dok nastavljamo priču o glavnim likovima“, otkrio je Kameron.

„Mogu da kažem da će poslednji delovi biti najbolji. Ostali su bili uvod, način da se postavi sto pre serviranja obroka“, dodao je slavni reditelj.

U međuvremenu, dugo očekivani nastavak „Avatara“ nastavlja da puni bioskopske sale širom sveta. Tokom prve dve nedelje u bioskopima, „Avatar: Put vode“ zaradio je više od milijardu dolara na svetskim blagajnama, a uskoro će dostići i dve. Trenutno je sedmi na listi filmova sa najvećom zaradom, a među prvih deset na istoj listi nalaze se još dva filma Džejmsa Kamerona. „Avatar“ je i dalje prvi, a „Titanik“ zauzima treće mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari