Ema StounFoto: EPA-EFE/ORESTIS PANAGIOTOU

Upravo je objavljen tizer za predstojeću seriju „The Curse“ iza koje stoje kanal Showtime i produkcijska kuća A24, poznatija po svojim originalnim filmovima. U pitanju je komedija, koju su napravili Nejtan Fidler i Beni Sefdi, a oba autora zajedno sa Emom Stoun igraju glavne junake serije.

Fidler i Stoun su Ešer i Vitni Sigel, mladi bračni par koji vodi rijaliti emisiju o renoviranju kuća, pod nazivom „Flipanthropy“. Tajanstveni producent rijalitija je Dagi, kojeg glumi Beni Sefdi.

Iako na početku sve ide po planu jer je rijaliti uspešan i Sigeli se nadaju da će napokon dobiti dete, njihov život se okreće naglavačke tokom renoviranju kuće u Novom Meksiku, gde postaju žrtve misteriozne kletve koja narušava njihov odnos.

Prema pisanju Indexa, prve tri epizode serije „The Curse“ biće prikazane na Njujorškom filmskom festivalu, na kojem će biti predstavljen još jedan projekt Eme Stoun – film „Poor Things“ reditelja Jorgosa Lantimosa, koji je ove godine osvojio Zlatnog lava u Veneciji.

„The Curse“ će od novembra ove godine biti dostupan na striming platformama Paramount+ i Showtime, čije serije i filmovi se u Srbiji prikazuju na platformi SkyShowtime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari