Glumac Miodrag Dragičević o pretnjama: Neuspešna pokazna vežba, izazivala kontraefekat 1Foto: Sceenshoot N1

Govoreći o pretnjama koje je njegova sestra glumica Tamara Dragičević u proteklom periodu dobijala preko društvenih mreža, njen brat Miodrag Dragičević istakao je gostujući u Novom danu na televiziji N1 da nije nimalo bilo lako.

„Osećaš da je neko probio u tvoju auru, u tvoju privatnost, u tvoj neki normalan život. Nenormalno je i neshvatljivo da malom detetu, koje je nevino… da neko dobije takve pretnje to je meni neshvatljivo posebno posle onih stvari koje su zadesile sve nas“, rekao je Miodrag Dragičević novinarki N1 Mii Bjelogrlić u emisiji.

Posle poruke da glumci idu iz Srbije, iznošenja njihovih honorara  Dragičević nije pomišljao da bi možda trebalo da stanu.

„Nijednom mi nije prošlo kroz glavu šta nam je ovo trebalo. Mislim da posle ovoga ne može da se stane, ne može da se ćuti. Posebno što je u našem biću traganje za istinom. Kada prestanemo da tragamo za istinom nismo više glumci, ni ljudi“, istakao je glumac, piše portal N1

Takođe, gost  je istakao  da ne možemo da se svi slažemo oko istih stvari.

„Ako misle da će tim nekim niskim udarcima sprečiti nekoga da iznese svoje mišljenje, šta je pogrešno imati svoje mišljenje? Ne slažemo se svi oko istih stvari i ne možemo svi da se slažemo“, naglašava Dragičević.

Što se tiče tih iznošenja honorara i ko koliko uzima novca za snimanje serija, glumac smatra:

„To nisu dobijeni honorari, to su zarađene pare. Nije neko dobio vaučer, kolege rade po 12 sati na setu, idu posle toga u pozorište…Ko će raditi, ako nemamo mi mogućnost da radimo koji smo završili te škole, tako da meni tu ništa nije jasno.“

Kada se dogodi vama takva stvar ona te dodatno pokrene i motiviše da kažeš šta te boli i šta misliš, objašnjava glumac i dodaje da su nedopustive pretanje koje je dobila njegova sestra Tamara kao i da na to ne treba da se zatvaraju oči.

„Mislim da nije uspešna pokazna vežba, misim da više izaziva kontraefekt. Da u meni izaziva neku poplavu. Da više nema dalje, da više ne može da se ćuti, povlači u sebe i proći će. Bilo je je i prošlih godina i sve će to da se slegne, ne može više da se slegne ništa, nego treba da se iznese svoje mišljenje, da se kaže u kakvoj zemlji čovek želi da žive“, istakao je glumac.

Dragičević naglašava kako nema poverenje u policiju.

„Za sada nemam poverenje jer mi je nemoguće danas sa svim razojem tehnologije, da mi danas posle koliko dana nemamo tog ko je uputio te pretnje. Možda će me demantovati danas, sutra, u narednih par dana“, nada se Dragičević i zaključuje:

„Glumci imaju harizmu, načitani su ljudi, harizmatični, umeju da razumeju sebe, šta žele, drugu stranu da razumeju. Ljudi žele tu vrstu razmene energije, znaju da povuku druge ljude na pravi način, možda je to taj neki trn u oku i to je možda neki strah da će glumci uspeti da povuku narod na svoju stranu.“, navodi se na portalu N1

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari