Irfan Mensur, nakon što mu je oštećen auto: "Možda je namera u ovo vreme slučajnosti" 1Foto promo/N1

Irfan Mensur je izjavio gostujući na televiziji N1 da su mu slomljena oba brisača i retrovizora na automobilu. Glumac je ranijih dana podržao proteste protiv nasilja koji se odvijaju u Beogradu.

„Ne znam šta to znači, nikad mi se nije desilo možda je slučajnost a možda i namera… u ovo vreme slučajnosti“, rekao je Mensur za N1.

Mensur je izjavio da je verovatno targetiran jer je pre par dan dao intervjuu za Danas u kojem je rekao da nije politički angažovan ali „da imamo pravo na mišljenje“.

„Nikad se nisam bavio politikom jer smatram da je politika dnevna doza primitivnosti, samo sam rekao da imamo pravo na mišljenje i verovatno sam zbog toga targetiran“, izjavio je glumac.

U intervjuu glumac je još i rekao da politika kod nas služi za dnevnu upotrebu primitivizma i da je se zbog toga kloni, kao i zbog nekih ranijih traumatičnih događaja, koje je iskusio tokom devedesetih kada su se „brojala krvna zrnca“, a to se, nažalost, i sada dešava. Što se tiče protesta Srbija protiv nasilja smatra da su se građani okupili i da hodaju zajedno da bi na miran način iskazali nemir koji osećaju.

– Mislim da su se građani okupili na ovim protestima da bi rekli „Aman, ljudi, molim vas, imamo pravo i želju da javno iznesemo svoj nemir i da time potražimo mir“ – istakao je Mensur.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari