Jermenska predstavnica na Pesmi Evrovizije Brunette objavila pesmu (VIDEO) 1Foto; PrintScreen Yutube

Jermenska predstavnica Brunette objavila je pre dva dana pesmu “Future Lover”, s kojom će se takmičiti na Evroviziji, a pesma je na službenom YouTube kanalu Evrosonga već skupila više od milion pregleda, piše Index.hr.

„Pobednica“, „Ova pesma me dirnula u dušu“, „Moćna stvar. Visoko će završiti“, „Fantastično“, “ Jermenijae servirala kvalitet“, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.
Podsetimo, Let 3 prvi put je pao na evrovizijskoj kladionici sredinom februara, kada ga je prestigla upravo Brunette, koja tada još nije bila ni objavila pesmu.
Trenutno se Hrvatska nalazi na 15. mestu kladionica, a Jermenija je na 13.


Ko je Brunette?

Brunette je popularna i na Instagramu, gdje je prati 280.000 ljudi.

Dvadestjednogodišnja pevačica pravog imena Elen Yeremyan peva od svoje četvrte godine, a pre šest godina počela je sama pisati tekstove za svoje pesme. „Jako sam srećna što ovo mogu da podelim s vama. Sama stvaram muziku, a ovoga puta ću je podeliti s evropskom publikom“, napisala je Elen na društvenim mrežama.

U dobu od 18 godina Elen je objavila svoj debitantski singl Love the Way You Feel. Prošle godine objavila je pesme Gisher, Smoke Break i Bac kapuyt achqerd. piše Index. hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari