Konkurs do kraja iduće nedelje

Profesor Veljko Brborić tvrdi da su izmenom statuta NBS uslovi za izbor upravnika samo precizirani, a ne proširivani

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zna se vec ko ce doci! Jankovic. Ostaje samo da se radnici Biblioteke nadaju dobrom! Savet novom upravniku – smenite celu Upravu i dajte nove ljude, a ima ih kvalitetnih.

  2. Vreme je da se u Biblioteci uspostavi neki nov rezim. Sve je u kolapsu. Laslo pozaposljavao gomilu gmazova ama isto kao i Ristic, pa i Glisic, klinac koji je odnekuda iznikao, a pojma o finansijama nema, prepotentan i drzak, a o kvazidirektorki za struku da ne pricamo, promasila instituciju, drska i neuka. Delete i restart, idemo od pocetka. Zivela nasa Biblioteka.

  3. Novi upravnik treba da smeni sve direktore koji novcano crpe Biblioteku svojim putovanjima po svetu, stimulacijama za nerad. Obicne radnike koji zaista rade treba nagraditi. Oni su zasluzni za funkcionisanje te iste ustanove. Ostaje da se vidi sta ce buduci lik tj Jankovic po tom pitanju uraditi, a kazu da je pravedan i ostar i postuje vredne ljude. Lenjivce i parazite ukloniti!

  4. Ja sam cuo da taj Jankovic voli dobro da popije , i da tada postaje prepotentan , bahat , pun sebe i da je tada drugi Jutka

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Kultura

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.