Sastanak povodom filma „Košare“ prekinulo „fantomsko“ vojno lice

Filmski centar Srbije traži novi datum za rešavanje sudbine filma

Ostavite komentar


  1. NATO i oni koji mu služe ne daju da se snimi film u kojem se prikazuje kako su nas ubijali, neki bombama, a neki izdajom, i koliku žrtvu su naši heroji podneli da bi odbranili Kosovo i Metohiju. Naročito to ne smeju da dozvole sada kada nas ubeđuju da je Kosmet izgubljen i da ga priznanjem treba predati teroristima. Plan im je da snimaju po novom,izmenjenom i politički korektnom scenariju koji će da odobre podobni veterani. Balša na to nikad ne bi pristao.

    1. U Vasoj zemlji je sasvim normalno da istoriju pripovedaju guslari ili pak konkretno reditelji… Istorijom treba da se bave naucnici i to oni koji su nepristrasni…

  2. Kapetan u rezervi koji je učestvovao u tom sukobu, kada smo se sreli nepunu godinu dana posle sukoba kod zajedničkog prijatelja na slavlju rođendana, i čuo mene kako govorim sve najgore o Milošeiviću, posle pet-šest godina kada smo se serli, posle njegovog srdačnog rukovanja s amnom, rekao mije: „Kakva sam ja budala bio onda kada sam te slušao kako grdiš Milioševića, pomislio sam da imam pištolj pri ruci ubio bih te. A sada se stidim samoga sebe kakva sam budala bio, šta su nam uradili Srbi, (M. je Crnogorac) podmetnuše nas da izginemo na albanskoj granici. Kakvi idioti!“ Pa dalje sve najgore reči ne samo o oficirima već o Milioševiću i njegovoj političkog bagri, koja i danas vlada i hoće da snimi tu bruku, a tu su Vučić, Dačić i Vulin, kao i svi ostali što su u njihovoj službi.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. i 9. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.