Met Dejmon je obećao ženi da neće glumiti neko vreme, a onda ga je pozvao Kristofer Nolan 1Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

 

Mnogi glumci odlučuju da naprave pauze kako bi se posvetili porodici i mentalnom zdravlju i Met Dejmon je jedan od njih, ali je jedan poziv Kristofera Nolana to promenio.

On je, gostujući u emisiji Around the Table, rekao kako se sa suprugom na terapiji dogovorio da napravi pauzu od glume: „Delovaće da sam ovo izmislio, ali to je zapravo tačno, naširoko sam pregovarao sa ženom da pauziram“.

Dejmon je bio u Nolanovom filmu Međuzvezdani 2014. godine, ali kako ga nije zvao za narednih nekoliko, delovalo je da neće skoro računati na njega ponovo.

„Jedan izuzetak mog dogovora sa suprugom bio je poziv od Krisa Nolana, a tada nisam znao da li radi na nečemu, jer vam on to nikad ne kaže. On vas samo pozove odjednom. I to se i desilo dok smo bili kod kuće.“

Naravno, u pitanju je film Openhajmer, u kome Dejmon tumači Leslija Grovsa, generala koji je nadgledao Projekat „Menhetn“.

Ostale uloge tumače Kilijan Marfi, Emili Blant, Robert Dauni Džunior, Florens Pju, Džoš Hartnet, Kejsi Aflek, Rami Malek i Kenet Brana.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari