Mikstejp za postkarantin: Plejlistu pravi pijanistkinja Neda Hofman Sretenović

"Društvo je u fazi obrnutih vrednosti"

Ostavite komentar


  1. Bravo za Pogorelića! Njegovo sviranje klavira sa početka osamdesetih je po meni najviši nivo muzike koji je postigao bilo koji pijanista. Marta Argerih je bila u pravu, Ivo je genije.

Ostavite komentar


Kultura

Četiri nagrade predstavi "Edip", dve posthumne nagrade Jagošu Markoviću i trijumf njegove "Ćelave pevačice": Završen 29. Festival malih scena u Rijeci 7

Četiri nagrade predstavi „Edip“, dve posthumne nagrade Jagošu Markoviću i trijumf njegove „Ćelave pevačice“: Završen 29. Festival malih scena u Rijeci

Predstava "Edip" po Sofoklu, u režiji Vita Taufera, produkcija Jugoslovenskog dramskog pozorišta koja je prikazana na zatvaranju 29. Međunarodnog festivala malih scena u Rijeci, osvojila je četiri nagrade na ovoj prestižnoj manifestaciji, a sa pet priznanja trijumfovala je "Ćelava pevačica" Jagoša Markovića, produkcija Centra za kulturu Tivat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.