Nagradni foto-konkurs o materijalima arhitekture secesije u Subotici 1Savremena galerija Subotica, foto: Natalija Jakovljević

Povodom proslave Svetskog dana secesije, subotički Gradski muzej, Savremena galerija i Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika kulture pozvali su sve zainteresovane da učestvuju u nagradnom foto-konkursu “Otkrij me!”.

Ovogodišnja tema su materijali, odnosno keramika, staklo, gvožđe, drvo i slično u eksterijeru i enterijeru arhitekture secesije u Subotici.

Konkurs je otvoren do 10. juna, a učesnici mogu da konkurišu sa najviše tri fotografije, koje treba da budu objavljene na ličnom profilu korisnika na nekoj od društvenih mreža (Instagram ili Fejsbuk) uz naznaku #materijalisecesije ili #szecessziosanyagok.

Fotografije treba da budu originalno delo, a ispod svake autor treba da naznači adresu objekta na kojem se nalazi fotografisani motiv.

Profil korisnika treba da bude otključan kako bi fotografija bila vidljiva.

Prilikom odlučivanja žirija, prednost će imati fotografije na kojima dominira detalj zgrade, tačnije, određeni materijal ili materijali.

Prve tri nagrade proglasiće stručni žiri, a o posebnoj nagradi odlučivaće publika dodeljivanjem najvećeg broja lajkova.

Proglašenje pobednika održaće se 12. juna do 12 časova na profilima društvenih mreža ustanova organizatora, a termin dodela nagrada biće objavljen naknadno.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari