Dženifer Lopez u filmu "Atlas" (Netfliks)Foto: Entertainment Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon više od dve godine čekanja, stižu nove epizode serije „Bridgerton“ na Netfliks. Ovog meseca gledaćmo prvi deo treće sezone popularne serije.

Na Netfliksu nas čeka još noviteta u maju, a Miss 7 naročito preporučuje sledećih pet naslova.

„A Man in Full“ (od 2. maja )

Kada biznis carstvo Čarlija Krokera (Džef Danijels), magnata za nekretnine u Atalanti, počne da se raspada, on mora da pronađe način da se izbavi iz finansijskih, ali i ličnih problema, u trenucima kada se čini da su svi protiv njega. Njegov cilj je da se vrati na vrh, bez obzira na cenu. Dejvid Keli i oskarovka Redžina King stoje iza mini-serije od šest epizoda. Priča se bazira na istoimenom bestseleru Toma Vulfa.

„Bodkin“ (od 9. maja)

U jednom irskom gradu voditelji podkasta istražuju nestanak troje ljudi. Pritom nenamerno otkrivaju neke dobro čuvane tajne. A budući da se sve odvija u Irskoj, crni humor i cinizam su na dnevnom redu. Da odmah razjasnimo misteriju naslova: „Bodkin“ je specifičan oblik vrha strele koji čak može da probije oklop, a i mesto je u ovoj seriji. Iza Netfliksove serije „Bodkin“ stoji „Higher Ground“, produkcijska kuća Mišel i Baraka Obame. Vil Forte igra glavnu ulogu.

„Bridgerton“ (od 16. maja)

Polin, tj. Penelopi Federington i Kolin Bridžerton, u fokusu su treće sezone Netfliksove serije „Bridgerton“. Očekujemo veliku romantiku i dramu. Naime, ovoga puta ne samo da Penelopi želi da se uda, nego i Kolin u prvom trejleru pokazuje potpuno neutemeljene znakove ljubomore.

„Atlas“ (od 24. maja)

Dženifer Lopez u Netfliksovom filmu „Atlas“ glumi briljantnu, ali ćudljivu špijunku Atlas Šepard, koja je sumnjičava prema veštačkoj inteligenciji. Ona se priključuje timu koji je dobio zadatak da pronađe odbeglog robota koji je velika pretnja za čovečanstvo. Ispostaviće se da je Atlas povezana s ovim robotom više nego što je mislila.

„Geek Girl“ (od 30. maja 2024.)

Harijet Meners ima 15 godina, živi u Engleskoj i nije baš popularna devojka u školi, sve do trenutka kad je potpuno neočekivano otkrije londonska agencija za modele. To stvara puno problema mladoj ženi koja inače ima problema sa socijalizacijom. Ona će morati da nauči puno o sebi i svetu oko sebe kako bi saznala šta je zaista važno u životu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari