Petar JanjatovićFoto: M.K./ATAImages

Rok kritičar Petar Janjatović komentarisao je šta se zapravo desilo kada je Zoran Kostić Cane napustio emisiju „Utisak nedelje“, u kojoj je takođe bio jedan od gostiju.


Na molbu da ispriča šta se zapravo desilo kada je Cane napustio sam početak emisije, Janjatović se prvo našalio i odgovorio:

„Sukob dva giganta, šalim se naravno. Ja mislim da su oboje imali malo kraći fitilj, da je jedna reč previše izritirala i to je prosto Cane. Kada smo se čuli sledećeg dana zahvalio sam mu se što je izašao iz studija, jer mislim da je to bila jedna od gledanijih Oljinih emisija, a samim tim smo prof. Ejdus i ja dobili više prostora da pičamo“, rekao je Petar Janjatović u emisiji „360 stepeni“ na televiziji N1.

Podsetimo, frontmen Partibrejkersa, napustio je emisiju „Utisak nedelje“.

„Hvala što ste došli večeras ovde, iako me ne čujete“, rekla je voditeljka Olja Bećković, nakon predstavljanja Kostića među gostima.

„Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju“, odgovorio je Cane, na šta je Bećković odgovorila da „pričaju u poverenju“.

Kostić je uzvratio Bećkovićevoj da „može da se titluje“.

Voditeljka je ponudila Kostiću da pređe da sedi na stolici koja je bliža njoj, kako bi je bolje čuo ili da „kupi aparat za slušanje“, na šta je on odgovorio da ga Bećkovićeva „napreže već“ i da „počnu da pričaju normalno“.

„Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka“, izjavila je Olja Bećković.

„Šta?“, kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora usledile su reklame, nakon kojih Zoran Kostić više nije bio u studiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari