Poziv za učešće na sajmu “Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo” u Majdanpeku 1Foto: J. B. K.

I ovog decembra Centar za kulturu Majdanpek okupiće na jednom mestu obrazovne ustanove majdanpečke opštine, izdavače, knjižare, umetnike, udruženja i pojedince koji žele da svoje stvaralaštvo prezentuju javnosti. Poziv za učešće na XVIII Mini sajmu “Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo” otvoren je do 16. decembra.

U Majdanpeku će od 21. do 28. decembra biti održan tradicionalni Mini sajam “Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo” i Centar za kulturu Majdanpek je kao organizator ove manifestacije uputio poziv za učešće svim zainteresovanim.

-Ovo je još jedna prilika da se na jednom mestu okupe obrazovne ustanove naše opštine, izdavači, knjižari, stvaraoci iz oblasti umetnosti, kulture, kulturnog turizma, udruženja i pojedinci koji žele da svoje stvaralaštvo prezentuju javnosti – navodi se u pozivu za učešće na ovoj manifestaciji.

Organizatori kažu da će ovogodišnji mini sajam pored poslovno-komercijalne imati i umetničku dimenziju kojima će doprineti brojni prateći sadržaji.

Zainteresovani za učešće na XVIII Mini sajmu “Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo” mogu se prijaviti Centru za kulturu Majdanpek do 16. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari