Predstave za decu u Teatrijumu 1foto promo

Ove godine pozorište Teatrijum uvodi i dečji program, a deca i njihovi roditelji će moći besplatno da uživaju u svim dečjim predstavama, zahvaljujući podršci Fondacije Alek Kavčić. U subotu, 2. jula, u 11 sati na programu je dečja humanitarna predstava „Sladoled“ autora Mire Gavrana u izvedbi Minje Filipović.

Istoga dana od 17 sati biće premijerno izvedena dečja predstava „Koliko zrnaca do šaha?“ u produkciji pozorišta Teatrijum.

Autorka teksta i rediteljka ove predstave edukativnog i zabavnog karaktera je Mirjana Ilić, a u njoj igraju Vladan Gajović, Luka Sević, Milan Bobić i Marina Gava.

Od u 21 sat igra se predstava „za odrasle“ – „Ljubavni vremeplov III“ autorke Vesne Stanković.

U pitanju je kabaretska predstava o nezaboravnim ljubavima srpskih velikana, o njihovim životima, stradanjima, radostima, uspesima i strastima.

Troje pozorišnih umetnika – Vesna Stanković, Katarina Erić i Saša Đurašević, uz klavir i gitaru pričaju i pevaju o ljubavima Kapetana Miše Anastasijevića, Njegoša, Milice Stojadinović Srpkinje, Ljubomira Nenadovića, Stanislava Biničkog, vojvode Radomira Putnika, Vaska Pope, Mike Antića i mnogih drugih.

Dve nove premijere u zajedničkoj produkciji pozorišta Teatrijum i Centra beogradskih festivala (CEBEF-a) su „Banović Strahinja“ u režiji Bojana Lazovića koja će biti premijerno izvedena 5. jula i „Tesla, Svetlopis u vremenu“ reditelja i autora Miroslava Benke čija premijera je zakazana za 13. jul.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari