Ekipa filma „Odumiranje“ završila je snimanje kadrova na Zlatiboru, na lokacijama Rudine, Semegnjevo, Stublo, Šljivovica i Dobroslelica, gde je boravila nekoliko sedmica.


Film, čiji je producent glumac Branislav Trifunović, koji režira Miloš Pušić, snima se po scenariju Dušana Spasojevića, autora istoimene i nagrađivane drame, koja se igrala u Ateljeu 212, a koja ukazuje na probleme odumiranja sela i pokušaja da se od njih pobegne.

Verujući da film u svojoj suštini mora biti angažovan, te da ukazuje na probleme i realnost koja nas okružuje, producenti i autori ističu da nema nijedne reči koja tačnije opisuje trajno stanje sveta oko nas nego odumiranje. Upravo zato je filmski projekat „Odumiranje“ potrebno i važno snimiti, sa uverenjem da može biti glas svih onih koji veruju da se odumiranje može zaustaviti.

U planu produkcijske kuće Hit and Run je da, osim dugometražnog igranog filma, napravi i tri epizode TV serije. Glavne uloge poverene su glumcima iz naše zemlje i regiona: Branislavu Trifunoviću, Borisu Isakoviću, Dari Džokić, Emiru Hadžihafizbegoviću, Jasni Đuričić, Novaku Bilbiji, Milici Janevskoj i drugima. Premijera je planirana na jesen sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari