Pribavljena sva neophodna dokumentacija: Pozorište “Boško Buha” može da započne rekonstrukciju 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Pozorište “Boško Buha” sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je u četvrtak, 20. aprila, na njenu adresu stiglo rešenje kojim MUP Republike Srbije, Sektor za vanredne situacije, daje saglasnost na dokumentaciju o predviđenim merama zaštite od požara, čime su konačno pribavljene sve neophodne saglasnosti za raspisivanje tendera za izvođenje radova na rekonstrukciji Pozorišta.

Pozorište navodi da je „nakon apela koji su javnosti uputili članovi ansambla i zaposleni Pozorišta „Boško Buha“, zahvaljujući brzoj reakciji Vlade Republike Srbije i svih involviranih strana, napravljen niz neophodnih koraka kako bi se konačno razrešila imovinsko-pravna pitanja u vezi sa vlasništvom nad prostorijama u prizemlju Palate Istra i kako bi konačno započelo renoviranje Pozorišta „Boško Buha“, na radost publike i svih nas koji u njemu radimo.

– Zahvaljujemo svima koji prate ovaj proces i koji Pozorištu “Boško Buha” pružaju podršku. Ovo nam daje motivaciju da nastavimo da radimo još bolje i da generacijama koje dolaze omogućimo još lepše trenutke uz naše predstave, a na zadovoljstvo svih. Sada je već izvesno da će se predstave u skorije vreme gledati u renoviranoj sali Pozorišta “Boško Buha”, tamo gde ono i pripada, u srcu Beograda, na mestu koje prepoznaju mnoge generacije naše publike – saopštili su iz Pozorišta Boško Buha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari