Producentskim kućama Zlatna Antena za najbolju TV seriju "Senke nad Balkanom 2" 1Scena iz serije Foto: Aleksandar Letić

Reditelju Goranu Markoviću za ostvarenje TV serije „Delirijum Tremens“ dodeljena je Zlatna Antena za najbolju režiju, sinoć na jubilarnom 10. međunarodnom Festivalu drama i serija FEDIS, koji se održao u Domu omladine Beograda.

Glumici Nadi Šargin udeljena je Zlatna Antena „Milena Dravić“ za najbolju glavnu žensku ulogu u TV seriji „Kalup“, a Zlatna Antena „Ljubiša Samardžić“ glumcu Draganu Bjelogrliću za najbolju glavnu mušku ulogu u TV Seriji „Tajkun“.

Zlatna Antena pripala je i glumici Vesni Trivalić za najbolju žensku epizodnu ulogu u TV Seriji „Senke Nad Balkanom 2“, glumcu Ivanu Đorđeviću za najbolju mušku epizodnu ulogu u TV seriji „Tajkun“.

Za glumačko otkovenje godine u TV seriji „Grupa“ Zlatna Antena je pripala glumcu Filipu Đuriću.

Zlatna Antena kompanije „Novosti“ za najbolji glumački par pripala je glumcima: Olji Lević i Luki Raco, u TV seriji „Igra Sudbine“.

Glumici Svetlani Bojković pripala je Zlatna Antena za sveukupan doprinos televizijskoj produkciji u Srbiji.

Zlatna Antena za najbolju TV seriju u sezoni 2019/20 – „Senke nad Balkanom 2“, pripala je producentskim kućama: United Media i Cobra Film.

Za najgledaniju seriju u sezoni 2019/20 „Južni Vetar“ nagrada Zlatna Antena dodeljena je producentskim kućama: RTS, Režim. Grupi autora TV serije „ Grupa“ udeljena je Zlatna Antena za najbolji scenario. Direktoru fotografije Radanu Popoviću uručena je Zlatna Antena za najbolju fotografiju za TV Seriju „Tajkun“, a kostimografkinji Suzani Gligorijević za najbolji kostim, u TV seriji „Delirijum Tremens“. Kompozitoru Magnificu dodeljena je Zlatna Antena za najbolju muziku u TV seriji  „Senke nad Balkanom 2“. Montažeru Arefu Zaabiju dodeljena je Zlatna Antena za najbolju montažu za TV seriju „Grupa“

Hrvatskoj TV Nova za najpopularniju TV seriju iz regiona, prikazanu u Srbiji „Drugo Ime Ljubavi“, pripala je Zlatna Antena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari