"Jesmo li upravo svedočili remek-delu? - Evropa poludela za Loreen, fanovi se klade da će pobediti na Eurosongu. Opet. 1Foto: YouTube snimak ekrana

Šveđanka Loreen, koja se takmiči za odlazak na Eurosong, već je favorit tog takmičenja.

Kako piše Index.hr, iako Švedska još nije izabrala pobednika svoje verzije Dore, fanovi Eurosonga širom Evrope klade se da će to biti Loreen, ali ne samo to, već da će potom i pobediti na Eurosongu. Opet.

Loreen se kvalifikovala u finale švedskog izbora, a na internetu je objavljena njena pesma Tattoo i nastup na Melodifestivalenu. Malo je reći da je Europa poludela. Loreen i njena pesma već su na top lestvicama u Velikoj Britaniji i Irskoj, a broj fanova Eurosonga koji su sigurni da imamo novu pobednicu raste iz sata u sat.

„Jesmo li upravo svedočili remek-delu? Ovaj nastup će završiti u povijesti Eurosonga kao jedan od najboljih nastupa koji su ikad viđeni na Melodifestivalenu“, piše o Loreen i njezinoj pesmi Wiwibloggs.

Švedska je na vrhu kladionica s gotovo dvostruko većom šansom od Ukrajinaca. Više od 27 odsto kladioničara lovu je stavilo na pobedu Švedske.

Kladioničari tek pretpostavljaju da će na švedskom nacionalnom naticanju pobediti Loreen s pesmom Tattoo i da će potom pobediti i na Eurosongu. Na kladionicama za pobedu na nacionalnom izboru šanse su joj gotovo 60 odsto.

Eurovizijski fanovi već su ludi za Loreen, a Twitter je pun objava.
Loreen je na Eurosongu već pobijedila 2012. godine, a njena pesma Euphoria je na vrhu najomiljenijih eurovizijskih pesama u istoriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari