let 3Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

 

Dizajnerka kostima grupe Leta 3 otkrila je ko su deca čija su lica članovi benda nosili na potkošuljama na nastupu u polufinalu Evrovizije.

Grupa Let 3 plasirala se u finale Evrovizije, a na nastupu u polufinalu veliko interesovanje javnosti izazvale su njihove potkošulje s dečjim licima i crnim trakama preko njihovih očiju, piše Showbuzz, a prenosi N1 Zagreb.

Mnogi su se pitali ko su deca čija su lica imali na majicama, a misteriju je razrešila Lana Letović Perčin, koja je zaslužna za lude kostime „letovaca“.

“To su njihove slike, dok su bili mali”, otkrila je Letović Perčin za 24sata.hr.

„Letovci“ su majice sa svojim fotografijama iz detinjstva nosili ispod kostima inspirisanih uniformama, koje su skinuli tokom nastupa, a uz njih su imali samo još bele gaće.

Još golišavije izdanje odabrali su za nastup u jednom liverpulskom klubu, gde su pevali nakon prolaska u finale, a tamo su se skinuli u prozirne kombinezone i tange, a za gaće okitili ružama, prenose hrvatski mediji.

Osim svojim otkačenim stajlinzima, evrovizijske fanove osvojili su i jesmom “Mama ŠČ!“, pa se tako u polufinalu Evrovizije čulo kako cela liverpulska Arena s njima uglas viče “ŠČ!”.

Mnogo veće šanse za pobedu sada im daju i kladionice, ali ćemo videti šta će se dogoditi u subotu 13. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari