Konstrakta za Danas: Srećna sam, sada je sve na žiriju i publici 1Foto: Youtube/Eurovision Song Contest

Srećna sam što smo u finalu. To nam je bio prvi cilj, sada je sve na žiriju i publici, poručuje za Danas Ana Đurić Konstrakta, koja je u dramatičnoj završnici sinoćne druge polufinalne večeri, plasirala Srbiju u finale Pesme Evrovizije, koje se održava 14. maja u Torinu.

Nakon sinoćneg nastupa u polufinalu, i dramatičnog iščekivanja da li će se naša predstavnica naći u finalu, strasti su se danas smirile a u našem timu atmosfera je radna.

– Trenutno smo na probi pred večerašnji žiri šou. Opušteni smo nakon sinoćnjeg dramatičnog prolaska u finale. Verujemo da smo svi sinoć sa istim nestrpljenjem čekali da voditelji prozovu Srbiju. Jutros smo saznali da nastupamo pod rednim brojem 24, što znači da gotovo zatvaramo finale. Večeras se fokusiramo na žiri glasanje, a već sutra uveče čeka nas ono za šta se spremamo više od dva meseca. Gledajte nas od 21h, uživo na RTS 1 – poručuju za Danas iz ekipe Eurosonga Srbije.

Srpska predstavnica na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta takmičila se u drugom polufinalu, a nakon prebrojavanja glasova publike i žirija, voditelji su saopštili da je ona među 10 izvođača iz te polufinalne večeri koji će pevati i u subotu, u finalu takmičenja.

Sinoćni nastup Ane Đurić pored aplauza u ritmu pesme, propratile su i reakcije na društvenim mrežama, pre svega na Tviteru.

U prvoj polufinalnoj večeri koja se održala u utorak 10. maja plasiralo se 10 finalista Eurovision Song Contest 2022. Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija.

Finale Pesme Evrovizije u subotu 14. maja od 21 sat uživo na sajtu Danasa pratiće i komentarisati, numeru po numeru, glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Petrović, novinarka i blogerka Branislava Antović i muzičar Milan Stanković – Sevdah Baby.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari