Koliko je tvitova bilo tokom Konstraktinog nastupa i iz kojih zemalja se najviše "tvitovalo"? 1Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Srpska predstavnica na „Pesmi Evrovizije“ Ana Đurić Konstrakta nastupila je u drugoj polufinalnoj večeria njen nastup, pored aplauza u ritmu pesme, propratile su i reakcije na društvenim mrežama, pre svega na Tviteru.

Za vreme nastupa srpske predstavnice, kako je saopštio zvanični Tviter nalog „Evrovizije“, poslato je 13.113 tvitova sa oznakom #Eurovision.

Zemlje koje su najviše tvitova poslale su Italija, Velika Britanija i Španija. Kada su u pitanju emotikoni, najviše je bilo sa oznakom lajka, zvedice i srca (👍,✨,❤️).

Konstrakta je nastupila pod rednim brojem tri, a njen nastup ispratio je aplauz u ritmu pesme.

Na društvenim mrežama su se pojavile i prve reakcije, pre svega na činjenicu da je stih „Nemam knjižicu“ preveden na engleski kao „Prepuštena sam samoj sebi“ („I am left on my own“).

Prvh 10 finalista Eurovision Song Contest 2022. koji se održava u Torinu u Italiji su Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija.

Finale Pesme Evrovizije u subotu 14. maja od 21 sat uživo na sajtu Danasa pratiće i komentarisati, numeru po numeru, glavni i odgovorni urednik Danasa Dragoljub Petrović, novinarka i blogerka Branislava Antović i muzičar Milan Stanković – Sevdah Baby.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari