Bubnjar čuvene rok grupe Pink Floyd (Pink Flojd) Nik Mejson smatra da će svet ostati „siromašniji“ ukoliko se engleski sastav ne okupi ponovo. Iako sumnja da bi to moglo uskoro da se desi, Mejson naglašava da treba verovati da se okolnosti mogu preokrenuti.


– Živim u nadi da ćemo ponovo zajedno nastupati. Ipak, malo je verovatno da bi to mogla da bude prava turneja, kao nekada. Pre će to biti neki pojedinačni koncert u neke humanitarne svrhe ili slično. Žao mi je što ne mogu da ubedim ostale članove da treba ponovo da sviramo i snimamo zajedno. Svet će biti siromašniji ako se ponovo ne okupimo – zaključio je Mejson.

Pink Floyd su poslednji put zajedno nastupili 2005. godine kada je grupa učestvovala na humanitarnom koncertu „Live 8“ u Londonu. Frontmen grupe Rodžer Voters, koji se trenutno nalazi na solo turneji, još ranije je rekao da ne veruje da će Pink Floyd ikada moći ponovo da snimaju nove pesme.

– Povremeno okupljanje grupe zarad nastupa je u redu, ali snimanje novog albuma bilo bi previše. Naši fanovi nisu glupi i dobro znaju da bi u tom slučaju nestala Pink Floyd magija. Nema razloga da komercijalizujemo nešto što je već ušlo u muzičku istoriju – rekao je Voters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari