Novi horor sa Hoakinom Finiksom prestravio pop zvezdu: "Bukvalno sam morala da napustim bioskop" 1Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pop zvezda Olivija Rodrigo otkrila je u nedavnom intervjuu sa pevačicom Fibi Bridžers da joj je film Beau is Afraid bio toliko uznemirujući da je napustila bioskop, piše Deadline, a prenosi Index.hr.

Beau is Afraid je najnovija horor komedija reditelja Arija Astera, poznatog po horor filmovima Hereditari i Midsommar. Glavnu ulogu u filmu igra oskarovac Hoakin Finiks.

Novi horor sa Hoakinom Finiksom prestravio pop zvezdu: "Bukvalno sam morala da napustim bioskop" 2
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

„Svaki put kada pogledam Insidious i dođem kući, ubeđena sam da vidim stvari“, kazala je Rodrigo. „Takođe, gledala sam onaj novi film Arija Astera, Beau is Afraid, i bila sam tako uplašena. Bukvalno sam morala da napustim bioskop. Nikada u životu nisam imala tako snažnu reakciju na film.“

Bridžers se složila sa njom i dodala da je to najstrašniji film koji je ikada videla, iako se sve vreme smejala.

Beau is Afraid prati mirnog, ali paranoičnog čoveka po imenu Beau Vaserman koji kreće na putovanje života da bi prisustvovao sahrani svoje majke, a usput se susreće sa svojim najvećim strahovima.

Film je premijerno prikazan u martu ove godine, a zaradio je samo 11,5 miliona dolara, dok je budžet bio 35 miliona dolara. Uprkos slaboj zaradi, film je dobio uglavnom pozitivne kritike, na IMDb-u ima ocenu 6,8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari